Z haly rozobral a ukradol zariadenie.Z novinového stánku ukradol rôzne veci.Vlámal sa do budovy pre ustajnenie dobytka.

14.06.2011 Celý región

Z haly rozobral a ukradol zariadenie:
Na policajnú linku včera dopoludnia oznámil 53 ročný muž, bytom Sabinov vlámanie do haly na Ulici Hollého v Sabinove. Doposiaľ neznámy páchateľ v dobe od apríla roku 2011 do 13.6.2011 odstránil visiaci zámok z vchodových dverí haly, vošiel dnu, kde rozobral a ukradol stropný podhľad tvorený hliníkovým plechom o rozmere 640m/2. Ten ukradol, následne vytrhal a ukradol elektroinštaláciu, poškodil sklenené výplne okien, poškodil a ukradol kovové časti vchodových dverí. Následne vyšiel na strechu, kde sa nachádza výťahová strojovňa, z ktorej odmontoval elektromotor a prevodovku výťahu. Pre majiteľku vznikla škoda krádežou a poškodením zariadenia v celkovej výške 10.000,-EUR. Sabinovskí policajti začali trestné stíhanie pre prečin krádeže a prečin poškodzovania cudzej veci.


Z novinového stánku ukradol rôzne veci:
Na policajnú linku včera ráno oznámila 56 ročná pani bytom Prešov, vlámanie do novinového stánku. Doposiaľ neznámy páchateľ na Ulici Vlada Clementisa v Prešove v dobe od 11.6.2011 do 13.6.2011 sa vlámal do novinového stánku. Pričom odstránil visiaci zámok z vchodových dverí, vošiel dnu a ukradol nezistené množstvo tabakových výrobkov, žuvačiek, cukroviniek, DVD nosičov, telefónnych kariet a finančnú hotovosť vo výške 42,-EUR. Majiteľke novinového stánku vznikla škoda krádežou a poškodením 1.700,-EUR. Prešovskí policajti začali trestné stíhanie pre prečin krádeže.


Vlámal sa do budovy pre ustajnenie dobytka:
Humenskí policajti začali včera trestné stíhanie pre prečin krádeže. Doposiaľ neznámy páchateľ sa vlámal do budovy slúžiacej pre ustajnenie dobytka v obci Kamenica nad Cirochou, okres Humenné. V budove boli odcudzené kovové konštrukcie pre ustajnenie dobytka v počte 45 ks , ktoré boli osadené v betóne podlahy, 80 m kovovej rúry slúžiacej ako zábrana a 40 ks plechov zo stropu. Spoločnosti so sídlom v Kamenici nad Cirochou spôsobil škodu krádežou najmenej 3.000-,EUR
 

Vyberte región